Het gevoel van Organon

Nieuws

05-10-2010  BrabantWonen bezorgd over gevolgen sluiting MSD

De eventuele sluiting van MSD (Organon) in Schaijk en Oss heeft grote gevolgen voor de regio. De leefbaarheid in Oss komt onder druk. BrabantWonen zet zich in voor leefbare wijken, buurten en kernen. De corporatie heeft in een brief aan het gemeentebestuur van Oss aangeboden graag mee te willen denken over oplossingen voor de problemen die de sluiting voor de leefbaarheid in de regio Oss oplevert.

Algemeen Directeur harrie Windmüller stelt in de brief aan burgemeester en wethouders: "Alhoewel ik op dit moment geen concreet beeld heb bij de vraag of BrabantWonen een bijdrage zou kunnen leveren aan uw inzet, wil ik in elk geval kwijt dat bij eventuele vraagstukken op het terrein van de (her-)huisvesting van medewerkers, vastgoedgebonden vraagstukken of anderszins, we graag bereid zijn om mee te denken en een bijdrage te leveren."


bron:  BrabantWonen | Auteur: Bericht
Dit bericht is 1684 maal bekeken


Interessante kennis

Merck & Co is de op één na grootste leverancier van medicijnen in wereld. Hun streven is om hun markt uit te breiden naar groeimarkten zoals China, India en Japan. Een uitdaging want de wereldbevolking neemt snel toe!