Het gevoel van Organon

Nieuws

25-06-2011  Tranen op laatste dag Organon

Een paar honderd werknemers van MSD/Organon in Oss staat donder­dag een zware gang te wachten: de laatste werkdag. "We moeten dan een toer langs verschillende kanto­ren maken om spullen in te leve­ren en als laatste ook onze badge. Dan is het definitief over." Yvette van Aanholt (45) heeft haar werkschema er speciaal voor omge­gooid. "Normaal werk ik niet op donderdag. Dan zou ik op woens­dag als enige van de afdeling die rot rondgang moeten maken. Dan ga ik geheid janken. Dat overkomt me niet, dus werk ik op donder­dag." Nadat ze haar badge heeft afgege­ven, gaat ze met collega's de stad in. "Nee, het is eigenlijk geen reden voor een feestje, laten we maar op ons verdriet drinken."

Van Aanholt behoort tot de groep die moet vertrekken. "Ik heb nog geen andere baan." Ze zegt dat het een tegenvaller was dat ze weg moet. "Gewoon een kruis gezet door heel mijn afdeling. Dat had ik nooit gedacht." Toen het werd ver­teld waren collega's echt in shock, vertelt ze.


bron:  Brabants Dagblad | Auteur: Henk Snijders
Dit bericht is 2380 maal bekeken


Interessante kennis

Merck & Co is de op n na grootste leverancier van medicijnen in wereld. Hun streven is om hun markt uit te breiden naar groeimarkten zoals China, India en Japan. Een uitdaging want de wereldbevolking neemt snel toe!